Hlavní obsah
Článek

Gabriela Kratochvílová (34) má v Rusku, kde naši zemi reprezentuje na Miss Universe, velmi nabitý program. Sympatická kráska už měla možnost podívat se s kolegyněmi do centra Moskvy a navštívit Rudé náměstí, zúčastnila se malování matrjošek a úspěšně absolvovala oficiální focení plavek, portrétu a glamshotu. Zde Gabriela získala svůj první úspěch, když získala titul Bond Girl.

„Na přehlídku plavek jsem byla vybrána spolu s dalšími dvaceti soutěžícími. Show se nesla v duchu Jamese Bonda, agenta 007. Úkolem diváků bylo vybrat dívku, která se nejvíce hodí na Bond Girl. To, že by mě diváci show zvolili, mě vůbec nenapadlo. Celý „fashion“ den jsem si užívala s nadšením, byla tam skvělá atmosféra a že jde o soutěž, jsem vůbec neřešila. Šerpu Bond Girl jsem potom hrdě nosila celý den, minimálně tu už si ze světové soutěže odvezu domů,“ komentuje se smíchem česká kráska.

Gabriele, která se také drží vysoko v hodnoceních fanoušků a anketách na sociálních sítích, držíme palce a těšíme se na další úspěchy. 5. listopadu se uskuteční na Miss Universe tzv. Preliminary Show a 9. listopadu se diváci po celém světě můžou těšit na finále Miss Universe.

Reklama

Další články

Načítám