Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Finančně zajištěná celebrita Paris Hilton na halloweenském večírku prokázala, že má nejen sexy postavu, ale také smysl pro humor. Její kostým vzbuzoval hrůzu, ale poněkud nevšedním způsobem.

Zatímco jiným účastníkům děsivého večírku došla fantazie a každoročně se převlékají za oživlé mrtvoly či upíry, Paris Hilton na to šla po svém. Hororové filmy totiž nemusí být jedinou inspirací, protože na světě se dějí i horší zvěrstva, než požírání obětí zaživa.

K nejděsivějším okamžikům letošního roku patří vystoupení Miley Cyrus na cenách MTV. Mladá zpěvačka na něm předvedla lascivní show jako z filmu pro dospělé, jakou od ní nikdo nečekal. Pro tuto příležitost si pořídila plyšový obleček, který záhy odhodila, na pódiu si neustále sahala do rozkroku a předstírala sex.

Paris Hilton po tomto kostýmu zapátrala a pořídila si jeho věrnou kopii, v níž doslova zazářila. Miley Cyrus je ale nejspíš za tento výsměch vděčná a má pocit, že určuje módní trendy. Její kolekce je ovšem použitelná jen v období halloweenských děsů, celoročně ji využijí snad jen provozovatelky nejstaršího řemesla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám