Hlavní obsah
Článek

Oficiální derniéra muzikálu Bídníci nebyla pouze o loučení, ale i o nových začátcích. Zpěváci, kteří v něm vystupovali, samozřejmě zkoušeli štěstí i na konkurzech ve Fantomovi Opery, kterého bude František Janeček (79) uvádět příští rok. A nebylo to jen o tomhle díle.

My se shodou okolností v době, kdy se účinkující fotili a převlékali z kostýmů do civilu, dostali do kanceláře producenta, kam dorazila i dáma od konkurence. Byla se podívat na představení a pak vyjednávala, za jakých okolností by si mohla na svůj vlastní projekt "vypůjčit" zpěvačku, kterou on pro Bídníky objevil.

"Vlaďka Skalová by se mi hodila jako alternace Moniky Absolonové (47) do muzikálu Marie Antoinetta," vysvětlovala Janečkovi své úmysly Ema Krahulíková, která produkuje muzikály v Divadle Hybernia. "Ale ty si ji určitě budeš chtít nechat na Fantoma a já přijdu zkrátka, co?" pokračovala.

Na párty, kterou poté Janeček pro účinkující uspořádal, si všichni připili sektem a pochutnávali si na teplé šunce, chlebíčcích a dortech, to ale vypadalo, že se producenti dohodnou. Naše fotografie, kde se společně nechali s rozkošnou Vlaďkou vyfotit, je toho důkazem.

Reklama

Další články

Načítám