Hlavní obsah
Článek

Když jsme Martu Jandovou (49) potkali v den, kdy končila šestinedělí, už se chystala do práce. A jak řekla, tak udělala. My se na ni byli podívat na muzikálu Bídníci, kde v roli paní Thenardierové odehrála oficiální derniéru.

"Když to půjde, bude vždycky dcera s přítelem se mnou," slibovala a slib dodržela. V zákulisí jsme ji našli, jak chová svoji Marušku, které ještě nebyly tři měsíce, ještě v kostýmu a divili jsme se, že se malá nelekla. Její maminka byla totiž k nepoznání. Měla velmi silný make-up, a navíc pomocí speciálních barev vypadala, jako by jí chybělo několik zubů. "Pozná můj hlas, vůni, ví, že jsem to já," vysvětlovala Marta.

Běžela se ale narychlo odlíčit, aby se mohla věnovat i kolegům, se kterými se ten den loučila. Dcerku mezitím hlídal její partner Miroslav Verner. "Myslím, že vlásky má husté po nás obou. Pusinka je spíš moje a oči má po příteli," rozebírala Marta podobu dcerky.

Jak je Maruška rozkošná, opěvoval i producent František Janeček (79), který si chtěl malou také pochovat. Marta je mateřstvím nadšená, už skoro zhubla i všechna těhotenská kila. "Mám nahoře už jen tři nebo čtyři kila a neřeším to," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám