Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Ládík po odchodu z VyVolených spatřil své nahé fotky ze sprchy, uvědomil si, že to přehnal. Jeho tělo má totiž k dokonalosti daleko, čehož si je sám dobře vědom.

Do soutěže přišel Ládík jako velký stydlín, ale alkohol vykonal své. Po divokých večírcích ztratil veškeré zábrany a občas došlo i na momenty, kdy dokázal z hlavy zcela vypustit kompletní kamerový systém obklopující vilu.

Jako jediný mužský soutěžící se tak rozvášnil, že divákům předvedl i to, co ukrývá v plavkách. Jeho výbava ovšem při pohledu na nepevné tělo zanikla. K dalšímu pózování by se tak Ládík nepropůjčil ani v případě, že by dostal tučný honorář. „Fuj, ne, to by vypadalo! Určitě ne dokud budu vypadat tak, jako vypadám teď,“ reagoval sebekriticky nesmělý mladík.

Odhalování ve sprše mu ale možná zajistilo první zájemce, kteří by s ním rádi prožili milostný románek. Ládík ovšem na svého vysněného muže stále nenarazil. „Zatím nepřišlo nic, co by mě zaujalo. Ale to se určitě poddá časem,“ tvrdil nám vyřazený soutěžící, který už ve vile nemá favorita, jemuž by přál pětimiliónovou výhru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám