Hlavní obsah
Článek

Modelka Gábina Dvořáková (35) již dva měsíce učí malé prvňáčky na základní škole. Přestože by si ji málokdo dovedl představit v roli paní učitelky, ona tvrdí, že k tomuto povolání tíhla odmalička.

„Svého mladšího bráchu jsem nutila si hrát na školu. Nechtěl, ale musel," směje se Gabriela, která šla od začátku studia za svým snem. „Když jsem vycházela z deváté třídy, šla jsem na střední pedagogickou školu, kde jsem úspěšně odmaturovala. Následovala vysoká škola pedagogická. Nesmírně mě to bavilo. Zkušenosti s touto prací mám z praxe, kterou jsme měli na výšce. Pracovala jsem i pár měsíců ve školce, ale úplně mě to nenaplňovalo. Potřebuji řešit řád a organizaci," říká Dvořáková, která je sice paní učitelkou, jejíž prvňáčci už dokážou přečíst jednoduché věty a ona je z toho nadšená, stále však čas od času ještě koketuje s modelingem a focením.

Častá přítomnost ve společnosti malých dětí v přítelkyni Vaška „Noida“ Bárty (43) probudila obrovskou touhu po vlastním dítěti. „Vždycky mi každý říkal ’Počkej, až budeš učit třicet dětí, vlastní nebudeš chtít’, ale je to přesně naopak.“

Reklama

Další články

Načítám