Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Miley Cyrus (31) je v poslední době hojně skloňováno. Bohužel ne v pozitivním slova smyslu. Chování, které zpěvačka předvádí na veřejnosti, je nevhodné a bohužel často dalece přesahuje hranice dobrého vkusu.

Kdo ví, co na to říká její matka a manažerka v jedné osobě (neboli momager, jak ji nazývají zahraniční média) Tish Cyrus, protože ruku na srdce, špatná reklama je taky reklama a o Miley, navzdory perverznímu chování, je zájem. Jako matka nejspíš není nadšená, že její ratolest předvádí na pódiu kopulační pohyby, neustále vulgárně vyplazuje jazyk a poslední dobou razí módu oblečená neoblečená, ovšem jako manažerka moc dobře ví, že frčí ten, o kom se mluví.

Tish Cyrus má celkem pět dětí, s prvním manželem Baxterem Nealem Helsonem dceru Brandi a syna Tracea a s druhým manželem Billym Rayem Cyrusem dcery Miley a Noah a syna Braisona. Zajímavé je, že její děti z prvního manželství mají také příjmení Cyrus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám