Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než Regina Holásková v pátek vstoupila do vily VyVolených, tak bylo jasné, že to s ní soutěžící rozhodně nebudou mít lehké. Blondýna, která bojovala v první řadě televizní reality show, byla vždy výstřední, teď se ale ještě více vychýlila od reality. Svérázná tanečnice o sobě mluví jako o vesmířance.

„Já jsem vesmířanka a všichni musíme vnímat energii z vesmíru. Ani nejsem v žádné sektě ani společenství. To lidé kolem mě, které potkávám, jsou v sektě a jsou nebezpeční," děsila svými názory nová soutěžící.

Vazbu k jiným světům pociťovala Regina už dávno, důkazem toho je fakt, že svou dceru pojmenovala Isis Paola (5). Dlužno dodat, že bývalá striptérka své jediné dítě ještě jako miminko nechala v kočárku u silnice a odešla. Nejspíš jí volali mimozemšťané. Nyní se dceru snaží dostat zpět do své péče.

Výstřední blondýna, která už v první řadě dusila své spolubydlící sprejem na hmyz a ohrožovala je nožem, předem naznačila, že mezi ní a kolegy nastane zásadní problém v otázce stravování. „Budou mi ubližovat, pokud budou jíst maso, jsem vegetariánka a moc mě bolí, když vidím, jak se ubližuje nevinným tvorům. To, že jedí maso, je jen proto, že nevědí, co činí," říká.

Jsme zvědaví, jestli se jí povede nastolit změny. Stačil jeden veganský týden a soutěžící z toho byli na nervy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám