Hlavní obsah
Článek

Holčičky Gottovy tátu nezapřou a muziku si umějí užít odmala. A zvládnou i velmi náročná a dlouhá představení, aniž by zívaly nudou nebo zlobily jako jiné děti. A do divadla se umějí i pěkně obléknout, od maminky Ivany už si do toho moc mluvit nenechají.

Ivana s Charlottkou a Nelly se zašly naposledy podívat na muzikál Bídníci, který v sobotu v pražské GoJa Mus Hall po několika úspěšných sezónách končí. "Přišly jsme speciálně na Kačenku Brožovou, všechny ji máme moc rády," vysvětlovala Ivana, proč nevyrazily na oficiální derniéru, ale den předem.

A díky tomu si užily nejen představení, ale mohly se podívat i do zákulisí, kde se potkaly nejen s Brožovou, ale i s jejím jezevčíkem, kterého do divadla občas bere. "Moje postava Fantiny umírá už v první půlce, tak tady pes dlouho sám nezůstává," upřesnila Kateřina.

Pozdravily i producenta muzikálu Františka Janečka (79), který už připravuje nové představení, legendárního Fantoma Opery. "Už se těším na premiéru, je to můj úplně nejoblíbenější muzikál, škoda jenom, že musím vydržet až do příštího září," trápilo trochu Ivanu Gottovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám