Hlavní obsah
Článek

Hned po svatbě Williama (41) a Kate (42) se objevily spekulace, že by to jejich mladší sourozenci, Pippa Middleton (40) a princ Harry (39), mohli dát dohromady. Nasvědčovalo tomu jejich flirtování, které na svatbě století nešlo přehlédnout.

Ačkoliv by si asi většina Britů přála, aby Harry brzy přivedl Pippu před oltář ve Westminster Abbey, média usoudila, že tento scénář není příliš pravděpodobný.

Oba jsou totiž dlouhodobě zadaní. Pippa je zasnoubená s bankéřem Alexem Loudonem a Harry je v dlouhodobém komplikovaném vztahu se svou láskou Chelsy Davy.

Teď je ale všechno jinak. Novináři Pippu s Harrym nachytali, když si sami dva vyrazili do baru The Troubadour v londýnské čtvrti Chelsea.

„Byli sami. Nikdo další v jejich blízkosti nebyl,“ citoval magazín The People jednoho z pravidelných návštěvníků podniku. „Je to místo, kam můžete přijít a utečete od zbytku světa, když jste vevnitř,“ vysvětlil štamgast.

„Harry už tu byl třikrát nebo čtyřikrát. Zdá se, že má toto místo rád a normálně si dává pivo,“ řekl. „Minulý čtvrtek s Pippou ale oba jedli muffiny a pili čaj,“ prozradil.

Mladší z princů má pro Pippu zjevně slabost. „Před svatbou byl Harry jako u vytržení z toho, jak je Pippa bezvadná a jakou krásnou má postavu,“ prozradil zdroj blízký královské rodině. „Chelsy je čím dál tím žárlivější,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám