Hlavní obsah
Článek

Při stěhování do vily VyVolených se soutěžící musí smířit s tím, že své soukromí neochrání. Zdena Regina si myslela, že kamery přelstí, ale v koupelně na chviličku zaváhala a na světě je snímek, na jehož zneškodnění nestačí ani černá magie.

Nejstarší soutěžící měla možnost soutěž sledovat, a tak se na pobyt ve vile patřičně připravila. Do kufru si tak přibalila vlastnoručně vyrobený koupací obleček, který jí měl zajistit dostatek soukromí. Její vynález ovšem k ochránění nejintimnějších partií nestačil. Když se Regina po sprchování oblékala do županu, nejspíš se na chvíli zasnila a ukázala to, co se tak přísně snažila střežit.

Polepšená čarodějka, která měla v minulosti praktikovat dokonce i černou magii, je tak konečně plnohodnotnou soutěžící. Své vnady už totiž stačily odhalit statná Romana, krotitelka psů Lucka, boubelka Pavlína, nestydatá Eva i sexy Nikol.

Na Reginu ovšem čeká ve vile velká nepříjemnost. Novou obyvatelkou se totiž stane bývalá striptérka z první řady, již s ní spojuje nejen jméno, ale také zájem o nadpřirozené síly. Dvě čarodějky v jedné vile, to nemůže dopadnout dobře.

Reklama

Další články

Načítám