Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Paul McCartney oznámil světu a novinářům, že už dávno s vdovou po Johnu Lennonovi neválčí. Jednou provždy chce ukončit jakékoli spekulace o tom, že s osmdesátiletou Yoko Ono stále vedou vzájemnou válku. Japonské umělkyni lichotil v rozhovoru pro magazín Rolling Stone.

„Myslím, že pokud ji miloval John, musí na tom něco být. On nebyl hloupý. Člověk si řekne, co se bude dál dít? Hodláš celý život mít averzi, kterou jsi nikdy neměl? George (Harrison) by mi řekl, že bych určitě nechtěl v životě prožívat něco takového,“ uvedl McCartney v rozhovoru pro Rolling Stone.

Paul a Yoko spolu válčili od sedmdesátých let. On viní Lennonovu manželku z krachu skupiny Beatles, přičemž ona několik desetiletí tvrdí, že je to právě McCartney, kdo může za zánik slavného liverpoolského bandu.

Jednasedmdesátiletý Paul také v rozhovoru přiznal, že nikdy neodpustí vrahovi Marku Chapmanovi, jenž v roce 1980 zastřelil Lennona před hotelem v New Yorku.

„Myslím, že bych dokázal odpustit komukoli jinému. Ale nevidím důvod, proč bych měl odpustit jemu. Je to člověk, co provedl něco šíleného a nezvratného. Proč bych mu měl požehnat s odpuštěním?“ dodal McCartney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám