Hlavní obsah
Článek

Bez záchvatů vzteků, které se v nepravidelných intervalech linou z vily, si diváci reality show VyVolení nejspíš nedokážou představit. Hysterický homosexuál Vladko totiž předvádí výkony, které na obrazovce nejsou jen tak k vidění.

Psychicky nevyzpytatelný soutěžící se před osmi lety prořval až k výhře a jeho emotivní výbuchy jsou opravdu nezapomenutelné. Výhra ani čas jej vůbec nezměnily, a diváci se tak i letos dočkali starého dobrého Vladka, k němuž hysterické záchvaty patří stejně neodmyslitelně jako alkohol a svlékání k VyVoleným.

Vladko se celkem bez problémů probojoval i do nejnovější řady VyVolených a diváci s ním jsou nadmíru spokojeni. Charismatický kudrnáč ve vile vystupuje jako symbol nejvyšší spravedlnosti a ve slabých chvilkách občas předvede, že má velmi citlivou dušičku.

Kolegové z vily s ním mají ovšem spojené velmi nepříjemné okamžiky. Na videu se můžete přesvědčit, jak se Vladko rozzuřil téměř k infarktu a svou zlost si vybíjel na Thomasovi, Martinovi i Romaně. Před spuštěním videa ovšem doporučujeme snížit hlasitost reproduktorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám