Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Romana Pavelková (40) je velkou milovnicí zasněžených hor. Zimní dovolenou si bez lyžování neumí vůbec představit a má to štěstí, že stejnou zálibu sdílí i její snoubenec Milan.

A protože se mu Romana chce líbit nejen v sexy prádle, ale i v lyžařské kombinéze, vyrazila už v říjnu za nákupy zimních sportovních outfitů. „Snoubenec plánuje Silvestr někde v zahraničí, kdyby se jelo na hory, musím se mu přece líbit i tam,“ svěřila Super.cz někdejší finalistka Miss, která je na nákupech velmi vybíravá.

„Vyzkoušela jsem si asi pět lyžařských souprav, ale vybrala jsem si až po dvouhodinovém maratonu převlékání. Nakonec to vyhrála červená bunda s černými kalhotami, k tomu jsem ještě přidala čepici, rukavice a mikinu a rázem jsem v tom byla za 45 tisíc,“ smála se modelka, jež ale zatím vůbec neví, zda ji snoubenec nakonec nevezme do úplně jiné destinace, než si celou dobu představuje.

„Doufám, že mi snoubenec neřekne, že nakonec jedeme na Silvestra k moři,“ strachovala se s úsměvem kráska. To by pak musela vzít pro změnu útokem obchody s plavkami.

„Lyžování miluju, a kdyby to na Silvestra nakonec nedopadlo, tak v březnu vyrazím do Itálie na lyže s rodinou. Jezdíme tam pravidelně a taťka nám dává dost do těla, ale každoročně se na to moc těším. V současné době jezdím za rodinou jednou za čtrnáct dní, proto jsem ráda, že si jich na horách mohu pořádně užít,“ uzavřela Pavelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám