Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva měsíce po porodu vypadá zpěvačka Victoria (40) neuvěřitelně. Zbývá jí zhubnout už jen šest kilo a dostane se na svou původní váhu.

Jako každá maminka po porodu se i Victoria zvětšila zejména v oblasti hrudníku. Už po porodu prvního dítěte si česká r’n’b diva nechala chirurgicky vylepšit poprsí. Teď, když kojí, ale někteří pánové nedokáží od jejího výstřihu odlepit zraky.

„Možná, že chlapům se to líbí, ale já pomalu přestávám kojit," svěřila se nám kráska na otevření nového hotelu ve francouzském stylu a následně vysvětlila důvod: „Dceru jsem kojila dva měsíce a pomalu přecházím na umělé mléko. Osobně si myslím, že je pro dítě stejně hodnotné jako mateřské. Pro mě a pro malou je jednodušší, když ji večer krmím náhradním mlékem, než bych ji přikládala k prsu."

Zpěvačka si je vědoma, že ji některé matky odsoudí, ale ona si za svým přístupem stojí. „Mého syna Davida jsem taky přestala kojit po dvou měsících a vyrostl z něj zdravý kluk," říká. Pánové, nemusíte věšet hlavu, na exotickou krásku, která se svými ženskými tvary může rovnat se sestrami Kardashianovými, bude stále krásný pohled.

Reklama

Další články

Načítám