Hlavní obsah
Článek

Společenských událostí, na kterých by neměla chybět účast člena královské rodiny, neubývá. Zatímco královna Alžběta II. (†96) už si vzhledem k věku pečlivě vybírá, kam zavítá, tyto povinnosti obvykle padnou na bedra vévodovi a vévodkyni z Cambridge. Čerství rodiče ale musí obstarat hlídání pro malého prince, a jelikož se netají tím, že by rádi vychovávali George převážně svépomocí, stále častěji vyrážejí za těmito povinnostmi jeden bez druhého. Nejinak tomu bylo i ve čtvrtek, kdy doma zůstal William (41) a na charitativní akci se vydala jako vždy perfektně naladěná Kate.

Den po mediálně ostře sledovaném křtu prince George ve Svatojakubské kapli si tak Kate nemohla ani odpočinout. Charitativní galavečer organizace Action on Addiction s názvem 100 Women in Hedge Funds byl uspořádán v Kensingtonském paláci. Ačkoli večer byl věnovaný lidem bojujícím se závislostmi, Kate stále dokola trpělivě odpovídala na otázky kolem předešlého dne: „George byl během křtu opravdu hodný,“ opakovala pyšně.

Vévodkyně vyměnila sofistikovaný smetanový kostýmek od Alexandera McQueena ze křtu za elegantní hedvábnou róbu od její možná nejoblíbenější návrhářky Jenny Packham, která se objevila v její podzimní kolekci zhruba za dva tisíce liber (60 tisíc korun).

Reklama

Další články

Načítám