Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Vandě Chaloupkové je sice jen málo přes dvacet, ale v seriálu Ulice si zahrála partnerku čtyřicátníka Romana Zacha (51). A ani trochu jí to nevadilo. Včetně milostných scén. "Na základce jsem do něj byla platonicky zamilovaná, když hrál v seriálu Redakce," svěřila Super.cz.

"Když jsme se poprvé sešli na place, bylo to v půl sedmé ráno a rovnou jsme si na sebe museli lehnout. Jen jsme se v té poloze stihli představit. To bylo docela vtipné,“ vyprávěla Vanda, která nás zaujala i pořádně silným obočím. Nepříjemné pocity ale neměla, možná i proto, že je zrovna single.

Zatím měla spíše partnery své věkové kategorie, ale staršímu partnerovi by se rozhodně nebránila. "Záleží na tom, abychom si rozuměli, aby mě měl rád," míní. A dokonce tvrdí, že ani 'hendikepy', jako jsou pleš, kouty anebo velké břicho, jí nevadí. "To není důležité," je přesvědčená. Že bychom objevili další fanynku sexy mozků?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám