Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zuzana Vejvodová sice roky hraje v Divadle Na Fidlovačce, ale známou se stala až díky seriálům. Po Hraběnkách v České televizi to je hlavně její role Libušky v nekonečném seriálu Ulice. To, že ji lidé začali poznávat třeba i na nákupu, ji překvapivě těší.

"Dělá mi dobře, že člověk už v určitém věku nemusí připomínat, co dělá za profesi, že se to ví a člověk nejde špatným směrem," míní Zuzana, jejíž postava prošla v Ulici velkým vývojem. V prvních sériích byla týranou ženou, nyní se z ní stala mnohem sebevědomější bytost.

"Za to, že jsem hrála týranou ženu, jsem byla ráda. Jednak z hereckého hlediska, protože opravdu bylo co hrát. A mělo to velký ohlas i co se týče upozornění na tuto tematiku," vysvětlila.

Její Libuška se jako profesi věnuje tetování, to naopak Zuzaně vůbec blízké není. "Dokážu to pochopit, když jde o nějakou ideu, ale sama bych se nikdy tetovat nenechala, zrovna tak bych si nedala piercing do pupíku. Nelíbí se mi ani tetovaní muži a svému dítěti bych to taky nedovolila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám