Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se začali bavit na zkrášlovací párty s moderátorkou večerního zpravodajství České televize Danielou Písařovicovou, narazili jsme na téma, že je pro mnoho modelek, jež hojně studují různé fakulty masmediální komunikace velkým vzorem. Potěšilo ji to.

Ona naopak kdysi toužila stát se modelkou. Ovšem nezdařilo se. "Byla jsme na pár přehlídkách okresního formátu a dokonce jsem se hlásila do Miss. Ale nelíbila jsem se jim," přiznala. A co na vysoké brunetce s mírami modelky vadilo?

"Měla jsem tenkrát takové buclaté tvářičky, jak holky v jistém věku mívají, a navíc jsem si zrovna nechala ostříhat vlasy pod uši. Když se podívá na fotky z té doby, tak je docela chápu," svěřila Super.cz Daniela.

Kritériím poroty by prý víc odpovídala až teď. "Ovšem už je špatně ten věk, takže s modelingem už to určitě zkoušet nebudu," smála se moderátorka, která v poslední době začala výrazněji makat na své fyzičce.

"Pořídila jsme si rotoped a kupodivu se u mne doma nestal jen věšákem na šaty nebo na ručníky. Obden na něm opravdu jezdím. Jde mi hlavně o kondičku, kterou postrádám a nezlobila bych se, aby se mi i zpevnily svaly," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám