Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

'Blbá blondýna' Iva Pazderková (44) se pilně připravuje na premiéru divadelní hry z pera britského dramatika Noëla Cowarda Až naprší a uschne, kterou uvede Divadlo Na Fidlovačce. A protože se děj odehrává v první polovině minulého století, zapózovala Pazderková v pro ni netypickém dobově laděném oblečení.

Šmrncovní herečce to v retro klobouku, dlouhém kabátu a korálech moc seklo. A nebyla jediná. V dobovém stylu se před objektivy fotoaparátu předvedla také herečka Vanda Chaloupková a šéfka divadla Eliška Balzerová (74), jež si v nové hře střihne hlavní roli.

„Jde o příběh z anglického venkova, z letního sídla slavné herečky Judith Blissové, kam si ona a členové její bohémské rodiny pozvali své hosty na víkend. V tomto uměleckém prostředí pak dochází k řadě komických situací a také zmatků a věřím, že se budou diváci bavit," řekla Eliška Balzerová. Jejího manžela si zahraje Ladislav Županič. Slavnostní premiéra slavné komedie se uskuteční už příští týden ve čtvrtek.

Reklama

Další články

Načítám