Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Litry vína, krásná žena po boku a k tomu ještě příjemná muzika udělají své. Herec Ivan Vyskočil sice už za tři roky oslaví sedmdesátku, ale co se týče tzv. mužského přechodu, evidentně ho teprve čeká. Jak si jinak vysvětlit, že o více než čtyři desetiletí mladší partnerky se po jeho boku střídají jako na běžícím pásu.

Že je plný vitality, opět dokázal na párty, kde se představovala italská vína. K tomu vyhrával vášnivé melodie na saxofon Felix Slováček a Ivan Vyskočil se rozhodl, že večer nestráví jen popíjením, a svoji půvabnou brunetku vyvedl na parket. Podle pohybů, jež předváděli, a jak se děvčete dotýkal na zadečku bylo jasné, že u něj v ložnici se rozhodně jenom nespí.

Večírek si nenechala ujít ani řada dalších známých tváří. Směs to byla skutečně různorodá, od malíře Kristiána Kodeta, který nemůže nikde, kde se nalévá víno, chybět přes vítězku Hotelu Paradise Nelu Slovákovou (34) nebo bývalou moderátorku Novy Nikol Lenertovou až po režiséra Filipa Renče (58). A protože víno teklo proudem, všichni vydrželi minimálně do půlnoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám