Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletý student umělecké univerzity Central Saint Martins Clayton Pettet se odhodlal k činu, k němuž je zapotřebí notná dávka kuráže. Své první sexuální sblížení se ženou plánuje uskutečnit v umělecké galerii plné přihlížejících. Má jít o formu umění, projekt dokonce nazval „Art School Stole My Virginity“ (Umělecká škola mi vzala panictví).

Někteří jeho odvahu oceňují, jiní jeho krok považují za lacinou snahu o zviditelnění, ale nikoho jeho záměr nenechává úplně bez názoru a o to mladému studentovi také jde. Projekt by se měl uskutečnit zhruba před stovkou osob v londýnském Hackney.

Clayton bude provozovat bezpečný sex s kondomem a poté se bude ptát přihlížejících, co si o netradiční podívané myslí. Vše se má konat v lednu příštího roku. Nutno podotknout, že se jedná o sex mezi dvěma muži.

„Klíčem této myšlenky je jedinečnost okamžiku, kdy k tomu dojde, za život se to může stát jen jednou,“ narážel na své panictví Clayton, který se k projektu odhodlával tři roky.

„Chci, aby lidé viděli, zda se potom něco změní mezi mnou a partnerem. Z kulturního hlediska přikládáme panenství a panictví velkou váhu a já jsem se rozhodl ztrátu toho svého provést takto. Mohlo by to rozproudit zajímavé debaty na toto téma,“ dodal odvážný mladý umělec.

Reklama

Další články

Načítám