Hlavní obsah
Článek

Tohle se mu upřít nedá: má vyřídilku, je vtipný, poté, co se vyrovnal se slávou, i milý, navíc umí skvěle vařit. Ale s oblékáním už je to horší. Zdeněk Pohlreich (67) si krátce po operaci odskočil na křest knihy o nejslavnějších kuchařích světa a vyfikl se tak, že spíš připomínal čistě oblečeného bezdomovce než slavnou televizní hvězdu. O jeho bujném dekoltu ani nemluvě!

Sice chápeme, že po operaci menisku má stále ještě bolavé koleno, ale vzít si na slavnostní akci volné, byť asi ne zrovna levné tepláky, to nám hlava nebere. Asi nejslavnější český kuchař má rád, co uvaří, a tak mu navíc roste bříško i solidní dvojky. A ani široké černé tričko je na akci nezakrylo. A když k tomu ještě přidal svůj občas nechtěně zuřivý výraz, není se co divit, že vypadal jako téměř nesvéprávný muž.

Na křtu knihy Vladimíra Poštulky Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa ale jinak působil mile a vstřícně. Zkrátka jen má občas nefotogenické chvilky a pak to tak dopadá. A jak se přítomní shodli, kdyby si nechal na sobě koženou bundu, ve které přišel, jeho outfit by byl rázem o tisíc procent lepší.

Naštěstí se živí jinak než stylingem. Zatímco vařením si vydělává balík, módou by asi nezískal peníze ani na slanou vodu…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám