Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Baletního mistra Vlastimila Harapese mají lidé zafixovaného jako mírumilovného pána (pokud tedy nepřijde řeč na Květu Fialovou), ale nebývá tomu tak vždy. Podívejte se na video, kde vypráví, co se stalo, když narazil na pravděpodobně na celý svět naštvaného příslušníka policie!

„Jednou mě zastavila policie. Ve většině případů jsou velmi slušní a milí. Ale tenhle člověk, asi aby to nevypadalo, že jsou všichni dobří, říkal: ‚Aha, tak vy si myslíte, že když jste to vy, tak vám něco projde?‘ “ spustil prý na Harapese strážce zákona.

Ten se hned ohradil. „Ne, věřte mi, vůbec nic takového mě nenapadlo. Naopak, žádám trest smrti. Za to, že jsem nedal blinkr nebo nějakou takovou hloupost,“ vybavuje si. Připomněl tak slavnou historku zesnulého režiséra Krejčíka, který prý podobnými rozsudky nad sebou samým vždy dokonale policisty odzbrojil.

Jinak se prý taneční hvězda vyrovnává s popularitou dobře.

„Že by mi někdo vyhrožoval, to nemohu říct. Tak slavný zase nejsem. Většinou je ta reakce kladná, zdraví mě na ulici a říkají mi, že mě rádi poslouchají v rádiu,“ dodal Vlastimil Harapes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám