Hlavní obsah
Článek

Herečka a producentka Deana Horváthová-Jakubisková je pekelně naštvaná. Poté, co se objevily zprávy o tom, že exekutoři chtějí prodat dům nad hlavou, zareagovala s tím, že jde o starou záležitost, kterou nyní vytáhl někdo jen proto, aby jí uškodil při jednáních s investory pro další film.

„Co se týče těch exekutorů, obraťte se prosím na mého advokáta. Nic z toho ale není akutní, není žádný soud, žádný rozsudek,“ začala Deana, která se s manželem do potíží dostala po natočení velkofilmu Bathory.

„Překvapuje mě ale jedna věc. Volala mi novinářka a chtěla o tom něco vědět, i když se v té věci od té doby, kdy se o tom naposledy psalo, nic nezměnilo. Prý se jí ozval čtenář. Jenže oni si neuvědomí, že toto omílání staré věci může poškodit mě a hlavně náš projekt natáčení velkého eposu. Skoro mi to připadá jak na něčí objednávku,“ kroutí hlavou Jakubisková.

Podle ní nemají s manželem žádný akutní problém a podobné zprávy je oba mají srazit na kolena, když se jim už začíná dařit.

„Zdá se mi, že nás chce někdo poškodit. Když se provalilo, že chystáme velký film se zahraničními investory, od té doby periodicky každých pár měsíců něco vychází. Jednám s bankami a dalšími institucemi, a když se uměle vyvolává fiktivní problém, tyto společnosti, které by měly zájem s námi spolupracovat, najednou váhají,“ dodává producentka, jež si nepřipadá jako oběť paranoie nebo stihomamu, přesto vnímá útoky na sebe jako hon na čarodějnici.

Reklama

Další články

Načítám