Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Typicky ženská zbraň? Krajka ve všech podobách. Žena zahalená do krajky působí křehce i sexy a dráždí tak mužskou fantazii. A takové krajkové spodní prádlo nenechá chladným žádného muže. Oživte svou sbírku sexy prádla o nové kousky, které jsou praktické i svůdné!

Žhavé novinky: I spodní prádlo podléhá trendům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktuální kolekci vládnou tlumené barvy, originální barevné kombinace, ladné linie a samozřejmě také krajka. Podívejte se na nejnovější kousky – který z nich si vás získá?

Luxus nejen pro zvláštní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemusíte se chystat na žádnou speciální událost, abyste si mohla dopřát luxus v podobě krásného a propracovaného prádla. Podprsenka Camela je toho důkazem. Speciální střih košíčků vytvaruje vaše vnady do kulata a boční kostice udrží celý den vše na svém místě. Originální potisk a krajkové zdobení vám dodá šmrnc. Ať ji obléknete kamkoliv – budete se cítit pohodlně a sexy!

Vyšperkujte plný dekolt něžnou krajkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepyšníte se extra plnými vnadami? Od toho jsou tady pus-upky! Tento romantický kousek v krásných barvách si vás získá nejen originálním designem. Díky vyjímatelným vycpávkám v mžiku vykouzlí dech beroucí dekolt a navíc nabídne maximální pohodlí. Budete neodolatelná!

Vzhled saténu a krajka: Okouzlující duo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepotrpíte si na módní výstřelky, ale máte ráda kvalitu a luxus? Pak je pro vás jako dělaná podprsenka Irene. Elegantní kousek, který se hodí pro každou příležitost, si zamilujete. Padnoucí střih vytvaruje krásný dekolt, širší ramínka a boční kostice zajistí pohodlí. Krémová barva, saténový vzhled a krajka – recept na dokonalou eleganci.

Probuďte v sobě křehkou krásku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena se chce někdy cítit jako zosobněná křehkost. A v podprsence Mon Ami se ani jinak cítit nejde! Krásná kombinace lila barvy a krémové krajky působí netradičně a něžně. Push-up efekt vytvoří krásně tvarovaný dekolt a díky bavlněnému podšití se budete celý den cítit maximálně pohodlně. Co na tento zajímavý kousek říkáte?

Další články

Načítám