Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadají jako šťastná rodina, že? A v tomto případě to není pouhé zdání. Modelka a Česká Miss 2006 Renata Langmannová (37) žije s přítelem Ondřejem Novotným už pět let a výborně vychází i s jeho dcerou Trinity. Moc příležitostí se s ní vídat ale nemá. Trinity totiž žije se svojí matkou ve Francii.

Když už je ale v Praze, Renata s ní vychází jako s kamarádkou. "Na to, abych si hrála na rodičovskou autoritu, nemám povahu. Trinity je skvělá holka a mám ji moc ráda, sama si ale na děti ještě počkám, vždyť ani nevím, jak bych je měla vychovávat," smála se Renata, která s přítelem a nevlastní dcerou vyrazila na charitativní akci Movember.

Podpořit ji přišly i další známé tváře. Nechyběli herec Lukáš Langmajer, Mahulena Bočanová (57), modelky Tereza Chlebovská (33) a Andrea Kabická či řada sportovců i muzikantů. Pánové, a to i ti, kteří nenašli v naplněném diáři čas dorazit, si na podporu zdravotně osvětové akce nebudou měsíc holit kníry. To má upozornit na rizika rakoviny prostaty a včasné preventivní prohlídky.

Reklama

Další články

Načítám