Hlavní obsah
Článek

Lucka sice úterní zúčtování ustála, ale záhy ji čekaly nepříjemné chvíle. Došlo totiž na hodnocení velmi citlivé záležitosti.

Nejšťastnější soutěžící byla Pavlína, protože se do vily dočasně vrátila její láska Mirka, která soutěž před čtyřmi týdny opustila. Uvolněnou atmosféru plynoucí z jejího návratu ovšem přerušil nepříjemný úkol. Mirka si totiž při vstupu do vily postěžovala na nepříjemný zápach, který VyVolení přisoudili rostlinné stravě, již mají tento týden nařízenou. „Je to strašné, vůbec se nenajím. Člověk je celý den na záchodě nafouknutý jako balón,“ postěžovala si Regina.

Mirka se musela projevit jako drsný soudce a určit, kdo nejvíce zamořuje zdejší ovzduší. Soutěžící si postupně očichala a přišla s drsným verdiktem - největším smraďochem je podle ní Lucka. Ta se potupně vydala do koupelny, kam ji následovala utěšitelka Romana. Po sprše ale Lucce stouplo sebevědomí a vyhnala z ložnice Jafara kvůli jeho nevábně vonícím nohám. Pravidla osobní hygieny by totiž měli dodržovat všichni.

Reklama

Další články

Načítám