Hlavní obsah
Článek

Herec Billy Bob Thornton prozradil, že jeho bývalá manželka Angelina Jolie (48) je velmi žárlivou ženou. Doporučil pak jejímu snoubenci Bradu Pittovi, aby se vyhnul natáčení erotických scén ve filmu. Podle něj totiž právě kvůli nim jeho vztah s Angelinou zkrachoval. Manželé byli v letech 2000 až 2003.

V těchto letech natočil Billy Bob snímek Ples příšer v hlavní roli s Halle Berry. Ta za svůj výkon získala Oscara. A možná také kvůli postelové scéně, kterou s Billym Bobem natočila. Jenže právě erotika s krásnou Halle prý vnesla do Thorntonova manželství nejistotu a pochybnosti.

„Když je člověk herec i natáčení Disney pohádky nebo dabování kresleného filmu může být důvodem, proč se nevidět šest měsíců. Podívejte, jak to ovlivnilo mě. Já jsem odjel a točil film jako třeba Ples příšer s velmi explicitními erotickými scénami s Halle Berry. Je to jedna z nejkrásnějších žen na světě a pak si volám s manželkou, která se mě zeptá, co jsem ten den dělal. A já odpovím, no, točil jsem erotickou scénu s Halle Berry. Na to se vás zeptá, jestli jste se jí skutečně dotýkal. Tak jsem odpověděl, že jsem musel, bylo to ve scénáři. Je to pro druhého těžké, má pochybnosti. Ale když jste tisíce mil od domova a simulujete před kamerou sex s krásnou ženou, je to ještě horší,“ svěřil Billy Bob v rozhovoru pro britský deník The Sun, jemuž vysvětlil, proč jeho manželství s Angelinou krachlo.

Tím také naznačil, proč natáčení erotických scén vehementně odmítá Brad Pitt. Ten sice tvrdí, že je odmítá točit kvůli dětem, teď je ale jasné, že je spíš motivován žárlivou partnerkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám