Hlavní obsah
Článek

Neslavná finanční bilance velkofilmu Bathory, který sice hodně stál, ale asi málo vydělal, režiséru Juraji Jakubiskovi a jeho ženě, producentce snímku Deaně, přidělává nemalé vrásky na čele. Jako by nestačilo, že Jakubisková byla nedávno nepravomocně odsouzena k podmínce za usmrcení chodce, nyní ještě obstavili exekutoři vilu manželů a chtějí ji prodat.

„Z veřejného výpisu katastru nemovitostí vyplývá, že byl vydán exekuční příkaz k prodeji nemovitosti a též je zde uvedeno exekutorské zástavní právo,“ sdělila mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Z centrální evidence exekucí pak vyplývá, že jsou proti manželům vedeny dvě exekuce. Jedna kvůli částce 1,4 miliónu korun, druhá pro 1,5 miliónu bez příslušenství (advokáti, úroky, odměna exekutorům). Třetí exekuce ještě není pravomocná, může jít ale o dluh, který proti dvojici uplatňuje slovenská banka, která si nárokuje 85 miliónů korun. Takovou pohledávku by neuspokojil ani prodej deseti podobných vil té, kterou slavní manželé stále ještě vlastní.

„Nebudu to komentovat,“ reagovala na otázky Deana. Prý se ale snaží s advokátem prodej své nemovitosti oddálit.

Reklama

Další články

Načítám