Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Štěpánová je natolik výraznou osobností, že kamkoliv přijde, je naprosto k nepřehlédnutí. A můžou za to nejen její zářivé zrzavé vlasy, bujné vnady a neutuchající temperament, ale i často velmi extravagantní outfity, které by z fleku mohly soutěžit o nelichotivý titul úlet roku.

Tentokrát na sebe herečka upozornila úplně jinak. S úsměvem na rtech pózovala fotografům na happeningu umělců Nikagda nězabuděm/Jde se volit na pražském Staroměstském náměstí.

„Já přežiju malou korupci, ale rozhodně ne nesvobodu,“ hlásala z pódia herečka, která se však na akci pozapomněla upravit. Snad každý si musel všimnout opravdu nepěkného porostu, který se jí rýsoval na tváři.

Dnes je přitom tak snadné přerostlé chloupky odstranit nejen mechanicky, ale i pomocí jednoduchých estetických zákroků, které mají trvalejší charakter. Populární Babeta ze seriálu Ordinace tak má jistě o čem přemýšlet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám