Hlavní obsah
Článek

Dalo by se říct, že Lucie Hadašová (37) je prototypem pravé hokejové manželky. Modelka porodila svému vyvolenému Jaroslavu Bednářovi (47) dceru Denisu (4), vzorně se o něj stará, následovala ho do vzdálených zemí a vzdala se vlastní kariéry. Česká Miss 2007 je svému manželovi oddanou partnerkou, přesto se nedokáže smířit s jednou věcí, která úzce souvisí s hokejem.

Lucie vždy šílí, když si její partner nechává z pověrčivosti v období play-off narůst plnovous. „Úplně to nenávidím. V té době odmítám s manželem kamkoli chodit do společnosti, protože vypadá jako Rumcajs. Sedíme proto většinou doma," posteskla si Hadašová během představení nového holícího strojku. Při té příležitosti Hadašová vlastnoručně oholila manželova kolegu Jakuba Klepiše. „Taky bych byla ráda, kdyby Jarda chodil hladce oholený, ale bohužel jen používá zastřihovač. Možná mu ale pořídím hezký vánoční dárek," říká Lucie.

Zcela jiného názoru je Veronika Procházková, za svobodna Chmelířová, která Lucii pomáhala v holení Klepiše. Ta naopak miluje zarostlé muže. „Play-off je moje oblíbené období, protože čím delší vousy, tím větší úspěch." Jak je z tohoto článku zřejmé, co žena, to názor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám