Hlavní obsah
Článek

Když se na začátku jara rozběhlo natáčení filmu Křídla Vánoc, tak nikdo netušil, že právě tady najde zpěvák a herec Richard Krajčo (46) novou lásku a rozvede se s manželkou Martinou, s níž má dvě děti. A když už by někoho napadlo, že by mohla přeskočit jiskra, tak určitě ne s režisérkou snímku.

Richard ve filmu totiž hraje s jednou z největších kočiček současného filmu - rajcovní zrzečkou Vicou Kerekes. Ta mu ale do oka nepadla a milostné scény si užili pouze před kamerou, zatímco s režisérkou Karin Babinskou to bylo všechno jinak a oba kvůli lásce doslova spálili mosty.

Zajímalo by nás, zda byla Karin otevřená tomu, aby o jejich vztahu mluvila, už když se tvořil presskit k filmu. Z jejích přímých řečí je totiž cítit něco víc než jen profesní zájem.

„Všichni v sobě nosíme svá tajná přání. O některých víme, některá se snažíme potlačit, některá si dovolíme vyslovit, a dokonce je i žít. Hrdinové našeho filmu dostanou možnost něco si přát, a jejich život se tak rozeběhne směrem, který si sami určili. Řada „náhod“ jim přinese to, co chtěli, a tak mají možnost si svá přání prožít," začala.

"V životě jsme zodpovědní nejen za vše, co děláme, ale stejně tak i za to, co říkáme, co si myslíme a po čem toužíme," uvedla dál Karin Babinská. "Chtěla jsem natočit film, který by v téhle pesimistické době lidi potěšil a dal jim naději, že věci lze měnit, že jen my sami jsme hybatelé našich životů," dodala ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám