Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

NeVyVolená Zdenička Soušková je i po odchodu z vily neustále v jednom kole. Na svalovce Thomase Castella, který se do ní ve vile zamiloval, nemá zatím čas a neustále tvrdí, že si k němu musí teprve najít cestu.

O tom, že mezi nimi zatím nedošlo k žádnému posunu, svědčí i páteční duel, kam přišli Honzu a Ládíka podpořit každý zvlášť, a dokonce seděli v hledišti odděleně.

Estetickými zákroky vylepšená kráska se pěkně vyfikla. Nechala si udělat vlnité příčesky a Thomasovi málem spadla čelist. V zákulisí si sice zlí jazykové šuškali, že Zdenička vypadá spíše jako z laciného filmu pro dospělé, ale Thomasovi se podobné typy žen zjevně líbí, takže ho její nezájem jistě musí hodně mrzet. Zdenička se totiž do jeho náruče moc nehrne.

„Je to pro mě psychicky náročné, nedokážu během jednoho dne říct ano, chci, nebo ano, nechci, potřebuji víc času a potřebuji poznat Thomase mimo vilu, jak se chová v normálním životě,“ prohlásila Zdenička s tím, že zatím si každý z nich žije svůj vlastní život. Jak to tak vypadá, happy end jako z pohádky se v tomto případě zřejmě konat nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám