Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Beyoncé (42) se nechala u protinožců zlákat k seskoku na gumě bungee. Na Novém Zélandu se po hlavě vrhla do prázdna přivázaná na silném pružném laně hned dvakrát. Americká hvězda si užila seskoky z televizní věže Sky Tower v Aucklandu v pátek 18. října.

Dvaatřicetiletá zpěvačka se objevila mezi obyčejnými smrtelníky v půl jedenácté dopoledne. „Převlékla se do oblečení na bungee seskok někde vzadu a hned vyjela nahoru služebním výtahem. Ale bylo těžké ji vidět, jak padá dolů, protože měla kolem sebe hordu bodyguardů. Všecko proběhlo velmi rychle a šéfové se snažili udržet klid, protože nechtěli, aby byla vyzrazena a utvořily se kolem ní nějaké fronty. Oba seskoky podstoupila téměř nepoznaná,“ píše novozélandský Herald on Sunday.

Beyoncé skočila dvakrát, protože si prý kvůli strachu první pád nevychutnala, ačkoli se jí seskok z věže náramně líbil. Sama pak vyvěsila na Instagramu fotografii, jak se připravuje k volnému pádu z věže vysoké 328 metrů. Sky Tower je nejvyšší budovou na jižní polokouli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám