Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblé líce a tváře jsou jedním ze znaků mladistvého vzhledu a celebrity to moc dobře vědí. Věkem totiž ubývá tuk v těchto oblastech a obličej pak působí ‚ztrhanějším‘ dojmem. Madonna (65) to prý stejně jako některé její kolegyně nad padesát let vyřešila na klinice plastické chirurgie, kde jí podle zahraničních serverů do lící vpravili implantáty. Podle zpěvaččiných fotografií to potvrdili i někteří odborníci z oboru.

Konec minulého týdne trávila Madonna v Německu, kde se účastnila otevíračky fitness klubu Hard Candy v Berlíně. A kdo jiný, než právě popová královna, by byl lepší hlavní hvězdou? Madonna nejen, že vytrvale dře na své postavě, a tak jsou jí posilovny více než blízké, ale Hard Candy se rovněž jmenovala její úspěšná deska z roku 2008. Berlíňané tak mohli spatřit pěveckou stálici s velmi přirozeným make-upem, ale nápadně plných líček si nešlo nevšimnout…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám