Hlavní obsah
Článek

Jakmile modelka Dominika Mesarošová (38) vstoupí do místnosti, která je plná horňáků, s nějakým výraznějším dekoltem, rázem pro muže kolem ní přestanou ostatní ženy existovat. To se ukázalo i v Egyptě, kde Dominika pořádala jakýsi kemp pro začínající modelky. I když mezi nimi sem tam byly krásné holky, svou přítomností na módní přehlídce všechny silikonová sexbomba zadupala do země. Podívejte se na fotky!

Dominika umí svoje balóny skvěle prezentovat a prodat. A trochu ji podezíráme, že si do projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, v němž na týdenním pobytu učí začínající modelky všem zákonitostem branže, vybírá zásadně ty dívky, které ji objemem hrudníku nepřebijí. Jedinou výjimkou je Petra Doležalová, dvojnice Aleny Šeredové, která má opravdu výstavní ňadra.

Třetí ročník projektu Mesarošové vyhrála Adéla Koubová, na druhém a třetím místě se umístily Martina Maloušková a Tereza Dvořáková. Dominika má už ale za sebou casting na čtvrtý ročník a díky velkému zájmu dívek přiučit se od zkušeného ramínka na šaty co nejvíc už je beznadějně plno.

„Moc mě to baví, takže s tím jen tak neskončím. Líbí se mi, jak pod rukama mýma a mého týmu z holek na konci vylezou úplně proměněné bytosti. A ty pokroky, kterých dosahují, jsou úchvatné,“ uvedla Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám