Hlavní obsah
David Zápal
Článek

NeVyVolená blonďatá účastnice prvního ročníku primácké reality show Věra Patt měla nedávno křest bůhvíčeho v podniku v centru Prahy a všichni, kdo vědí o jejích předchozích „úspěších“ v pořádání podobných podniků, si téměř sázeli na to, zda všechno slušně zaplatí, nebo zase naseká velké dluhy. A zdá se, že bé je správně. „Všechno jsem za Věru Patt nakonec musel zaplatit já, protože neměla peníze a já bych měl ostudu,“ potvrdil Super.cz šéf diskotéky. A to není vše. Tvrdí, že ho údajná dýdžejka připravila o další balík peněz podvodem!

„Věra Patt nám kupodivu nic nedluží. Klasicky si to totiž zařídila tak, že jsem všechno zaplatil za ni,“ řekl nám překvapivě Mirek z vyšehradského podniku.

„Můj souhlas s uskutečněním akce u nás získala přes nějakého prostředníka s tím, že půjde o její křest. Tři dny před akcí mi ale najednou říká: ‚Potřebuju všechny zaplatit, nemám na to!‘. Byl jsem naštvaný, ale musel jsem účinkujícím proplatit honoráře ze svého, i když se mě to vůbec netýkalo. Interprety, zvukaře a další v tu chvíli nezajímá, že jde o akci Věry Patt, vinu vidí v majiteli podniku,“ kroutí hlavou nad neprofesionalitou, jež je kolem Věry Patt, šéf diskotéky Hany Bany, kde k ostudné párty došlo.

Ale to rozhodně nemá být jediný průšvih Patt, nové kamarádky Zdeňka Macury, který jí bůhvíproč dělá něco jako manažera. Dopustila se údajně podvodu. „Do klubu přitáhla nějakého chlápka, který byl velmi podobný zpěvákovi PSY, který se proslavil díky Gangnam Style. Lidé se tam s ním fotili, protože ho Patt za toho populárního Korejce vydávala,“ udává podnikatel.

Ten se nechal přesvědčit, aby vyplázl deset tisíc korun za vystoupení domnělého PSYho.

„Druhý den pak chlápek přišel před tisíc lidí a byla to strašná ostuda. Ukázalo se, že to nemůže být on, že nezná ani slova. Musel to být podvodník. Byla to zkrátka hrozná fraška a Věra Patt s námi zase dobře zametla,“ kroutí hlavou pan Mirek.

Ani ten už asi nebude mít vůli s touto kontroverzní dámou nikdy nic společného.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám