Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyvolení mají dnes ve Vile pořádně napilno. Po prohibičním pátečním večeru, kdy jim byl odebrán veškerý alkohol a příchod Honzy se tak slavil pouze dětským šampaňským, čekalo dnes na Vyvolené výrazné sportovní vyžití. V rámci olympijského dne postupně plnili jednu disciplínu za druhou a hned tou první z nich byly řecké zápasy. Mohli jsme tak vidět ohromného Jafara jak postupně svojí silou dostává na záda jednoho soutěžícího za druhým. A nejenom jeho!

Někteří VyVolení vzali zápasy dokonce tak vážně, že bojovali zuby nehty jako o život. Například Pavlína s Luckou si div oči nevyškrábaly! Skoro to vypadalo, že si dívky vyřizují účty. Agresivní Lucka si to s neméně odhodlanou Pavlínou rozdala v boji na život a na smrt. Napínavý souboj nakonec vyhrála Pavlína, ale za cenu škrábanců a modřin po celém těle. Postoupila tak do finále proti obřímu Jafarovi!

Jelikož Jafarovy síly byly až moc nevyrovnané, v samotném finále bojoval se zavázanýma očima a pouze jednou rukou. A jak to dopadlo? Pavlína překvapivě šanci neměla ani tak…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám