Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmý a zatím zřejmě nejnudnější Duel, ve kterém své síly změřili nesmělý homosexuální panic Ládík a bezkonfliktní krasavec Honza, má svého vítěze. Diváci poslali zpět do vily s 58 procenty hlasů krasavce Honzu. Vítězství mu vyvěštila z karet i čarodějka Regina. A většina obyvatel vily měla z výsledku radost.

„Co on dělá? Furt jenom čumí. Vrátí se a zase bude jen čumět,“ pustila se včera do Ládíka lesbička Pavlína, která mu dala v úterý jeden ze tří palců. Ani jeho soupeř Honza, jehož většina VyVolených považovala za posledního normálního jedince, se však nestačil ve vile zatím úplně projevit.

Odchod do Duelu ustáli oba soupeři v pohodě. „Určitě jsem nečekal, že to bude tak psychicky náročné. Tak těžké se otevřít. Netušil jsem, že ty bloky, které mám v hlavě, mi budou bránit, účastnit se některých her,“ sypal si popel na hlavu Ládík, který se nejvroucněji loučil s cvičitelkou psů Lucií. Právě s tou měl ve vile svůj jediný konflikt.

Ládík, kterého většina obyvatel považovala za možného vítěze celé soutěže, se musel nakonec vrátit do reality. „Nejdůležitější byl určitě můj coming out. Zařekl jsem se, že nikdy neukážu přirození, nakonec jsem byl ten, který ho tam ukazoval nejvíc,“ hodnotil s úsměvem své účinkování ve vile nesmělý brejloun, který během dvou měsíců překonal několikrát sám sebe.

Reklama

Další články

Načítám