Hlavní obsah
Článek

O Daliboru Gondíkovi (54) se aktuálně nejvíc mluví a píše ve spojitosti s jeho onemocněním epilepsií. Málokdo už ví, že je to velký běžec. Nejen proto se rozhodl zúčastnit závěrečné etapy běžeckého seriálu RunTour, který se konal v pražském parku Ladronka.

A umístil se v desítce nejrychlejších běžců své kategorie. Dalibor si jako jediný ze zúčastněných celebrit troufnul postavit se na start 10kilometrové tratě, kterou zdolal za 42 minut a 11 sekund. Tímto časem se mu podařilo dosáhnout na krásné osmé místo ve své kategorii.

„Hromadné akce, jako je tato, jsou něco naprosto báječného. Ta masa lidí vás nabije pozitivní energií, a navíc máte dobrý pocit nejen ze sebe, ale i z toho, že peníze ze startovného putují na dobrou věc. Myslím, že je skoro povinnost se zúčastnit. Navíc mě velice potěšilo, že olympijský vítěz David Svoboda měl úplně stejně rychlý čas jako já,“ usmíval se po závodě Gondík.

Dalibor Gondík a David Svoboda nebyli jedinými známými osobnostmi závodu. Na pětikilometrovou trať se vydal se svou kamerou i inspektor Ladislav Hruška, který celý závod absolvoval po boku své kolegyně Jany Marečkové. Moderátorky Iveta Kořínková a Kateřina Němcová se také nenechaly zahanbit, a i když trať nezdolaly v nejrychlejších časech, doběhly s úsměvem na rtech. Petra Svoboda přišla akci podpořit i se svou roztomilou dcerou Ráchel, se kterou odstartovala 
pětikilometrovou trať.

Reklama

Další články

Načítám