Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že celebritám sem tam z šatů vykoukne spodní prádlo, to je více než známé. Stejně se to stalo v Bratislavě na módních dnech Andree Verešové (43). Tu máme všichni zafixovanou jako nestárnoucí inteligentní krasavici s neuvěřitelnými kukadly a fantazií, na kolik způsobů se dá zpropagovat svoje vlastní tělo. Jenže teď bohužel šaty u Andrey odhalily něco, co asi nikdo z jejích fandů nikdy nechtěl vidět!

Je to tak, Andrea Verešová k nám nesestoupila z Olympu, skutečně jde o bytost z masa a kostí. A právě proto je přirozené, že toto dosud naprosto dokonalé ztělesnění ženského půvabu ukázalo nedostatek. Ten se objevil na jejích zádech při předvádění šatů. Je to s podivem, ale Verešová má faldíky.

Možná, že si toho mnoho návštěvníků nevšimlo, protože jejich zrak povětšinou spočíval na jejím zadečku, kterým při chůzi předpisově kroutila.

Modelka je přitom známá tím, že se o sebe dokonale stará a nikdo by nehádal, že by na těle měla byť jen půl gramu přebytečného tuku. Věk v občance ale neošálíme nikdo, takže jak si první všimly slovenské Topky, kůže se Andree na zádech trochu ošklivě poskládala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám