Hlavní obsah
Článek

Tohle fakt nevymyslíš! Hrdinný obránce cti a práva na alkohol Ivety Bartošové Zdeněk Macura (49) se rozhodl ztrestat exVyVoleného Petra Zvěřinu za jeho status na sociální síti. V něm si Petr, který do Prahy nepřijel na babetě, utahoval ze Zdeňkova letního výletu plného výparů do Itálie a přidal společnou fotku s propagátorem slova cucík. A to neměl dělat. „Vytahal jsem ho za ucho,“ potvrdil Super.cz softwarový inženýr. Dýdžeje ale tohle jednání vytočilo a rozhodl si ručně vyřídit si s ním účty!

„Měl jsem toho člověka ve škatulce neškodný blázen, ale poté, co za mnou přišel a vytahal mě před lidmi za ucho, jsem názor změnil. Odehrál jsem dvě písničky a pak mi došlo, že ze sebe nenechám dělat kašpara, že mi je šestatřicet a nikomu nedovolím, aby mě tahal za ucho jak malého kluka. Trochu jsme se postrkali a pak jsem ho vyhodil z klubu,“ popsal incident Zvěřina.

Macura říká, že se jej dotklo, když o něm Zvěřina na sociální síti psal jako o jeho fanouškovi. „Do té doby jsem ho neznal, to on se se mnou chtěl fotit (Zvěřina říká opak - pozn. red.). Říká, že jsem ten status měl chápat jako srandu, ale sám to vytahání za ucho jako legraci nevzal. Říkal jsem mu ‚Pocém, tak jedeme do tý Itálie‘. Za deset minut přišel a nebýt tam chlápek z ochranky, kterého jsem prosil, aby mě kryl vlastním tělem, tak mě zmlátí. Já mu jeho strkání nijak neoplácel. Pokoušel se nás vyhodit, ale my stejně byli na odchodu,“ říká zase Macura.

Reklama

Další články

Načítám