Hlavní obsah
Článek

Zdeňka Soušková (25) patří k nejvýraznějším postavám poslední řady VyVolených. Reality show stačila už dvakrát opustit, ale ani během jednoho pobytu nepředvedla divákům tělo v celé kráse.

Při nejdivočejším mejdanu sice VyVolená kráska své silikonem vylepšené vnady využila k servírování šunky, poslední zbytky soukromí si ovšem dokázala zachovat. Dnes už bývalá soutěžící se přitom nemá rozhodně za co stydět, což dokazují její akty. Jsou sice sedm let staré, ale Zdeňku zachycují v nejlepším světle.

V 18 letech nafotila odvážné snímky, na nichž si jen nejintimnější partie zakryla dlaněmi. K nevinnému pohledu přidala andělská křídla, a ze Zdeňky se tak stal předmět touhy nejednoho muže. Později se ovšem se svým vzhledem nespokojila a ňadra i obličej si nechala vylepšit plastickým chirurgem.

Dnes se Zdeňka cítí konečně jako žena, ale zdokonalené tělo si chrání. Svlékání před objektivem se ovšem nebrání. „Kdyby to byly hezké akty, tak bych do toho šla. Ale porno určitě ne. Rodiče se mnou už teď nemluví, a kdybych udělala něco takového, tak na mě zanevřou úplně,“ svěřila se nám účastnice VyVolených.

Nenechala by se k odvážným snímkům přemluvit ani v případě pětimiliónové odměny, která čeká na vítěze reality show? „To by mi nikdo nedal, nejsem naivní,“ dodala skromně Zdeňka, která si hodlá vydělávat jiným způsobem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám