Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Skamene, jeden z nejpopulárnějších „malých“ herců, příští rok oslaví 60. narozeniny. Nechal si narůst strniště, jehož barva prozrazuje, že už je to pán v letech, ale jinak se jeho tvář, která se proslavila účinkováním ve filmu Bony a klid a nebude chybět ani v jeho pokračování, které se právě připravuje, už několik sezon nijak radikálně nemění.

Díky natáčení dvojky si Skamene vyzkoušel něco, o čem sní většina mužů. Vyzkoušel si, jaký to je pocit posadit se za volant luxusních bouráků typu Ferrari Berlinetta, Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS, Porsche Carrera a dalších.

Vozový park v hodnotě čtyř desítek miliónů korun byl totiž součástí jedné ze scén. Natáčelo se začátkem října na zámku Liblice u Mělníka a Roman Skamene si možnost svezení v přepychových vozech náležitě užíval.

Scéna na liblickém zámku – oslava narozenin bývalého veksláka a nyní starosty Richarda (Josef Nedorost) - patřila k nejnáročnějším. Točilo se několik dní, včetně nocí, občas i v dešti, s velkým komparzem, a dokonce i s policejním komandem v akci. Příjezd flotily luxusních aut byl proto pro herce a celý štáb vítaným zpestřením.

Bony a klid II se budou natáčet do začátku listopadu v Praze a okolí, premiéra se chystá na 1. polovinu příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám