Hlavní obsah
Článek

S modelkou Renatou Langmannovou (37) jsme se jako se spoustou známých tváří potkali na otevření obchodu, který místo balonků nebo lampionů zdobila přítomnost spousty jezevčíků, jež má firma ve znaku. Tak jsme si povídali o pejscích a byli jsme překvapení, co z něžné blondýnky vylezlo.

"S jezevčíky zkušenosti nemám, myslím, že už se jich ale ani moc nechová. Teď psa nemám, ale když jsem ještě bydlela u našich, měli jsme pudla," vyprávěla Renata. Protože jde o velmi učenlivé plemeno, zajímalo nás, k čemu u Langmannů psíka vycvičili.

"Až to teď uslyší chovatelé, asi nebudou rádi. Ale my jsme našeho psa naučili pít pivo a víno. Když se pak otevřela lahev, začal skákat a štěkat a nedal pokoj, dokud jsme mu aspoň trochu nenalili do misky," šokovala Renata.

S takovým stylem výchovy nás zajímalo, jak se Renata připravuje na to, jak vychovávat dítě, které by si časem přála. "To ještě nevím, musím to nastudovat. S dětmi zatím moc zkušenosti nemám," krčila rameny.

Má ale nevlastní dceru díky příteli Ondřejovi. "Té ale už bude za pár měsíců čtrnáct, takže už je to slečna. Ale pivo a víno mi zatím pít nechce," smála se Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám