Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46) zažila během posledního měsíce dvakrát, že si vzala na párty šaty, které už před ní měla na sobě jiná známá kráska. Jí to ale vůbec nevadí a pozastavuje se nad tím, že to někoho rozhodí. "Je to normální. Takových kousků se vozí do republiky jen pár, a že si vezmu šaty, v nichž Pavlína Němcová (52) nafotila fashion story, mi jako trapas nepřijde," míní Iva.

Stejně to cítí i co se týče situace, kdy oblékla stejný model na večírek, který uváděla, jenž měla Petra Faltýnová (46) na vyhlašování Schwarzkopf Elite Model Look. Protože jsme ji potkali ve společnosti jejího stylisty Jana Pokorného, který ji obléká pro TopStar, zeptali jsme se na názor i jeho.

"Je to běžné nejen v Česku, ale i v zahraničí, kde je přitom mnohem více možností. Jen se podívejte do zahraničních časopisů, kde jsou pravidelné rubriky, ve kterých jsou vyfoceny známé ženy ve stejných šatech, a čtenáři hlasují, které z nich to sluší víc," řekl nám Honza.

A jak je to tedy podle něj, když by měl srovnat Ivu s dalšími dvěma dámami, s nimiž měla stejný outfit? "Pokud jde o Pavlínu, tak bych řekl, že jim to slušelo stejně. A ty druhé šaty, které měla stejné s Petrou Faltýnovou, rozhodně slušely víc Ivě," rozhodl Pokorný.

Pokud jde o to, jak chodí Iva oblečená a jak se shodnou v tom, co by si měla brát na sebe do televize, shodnou se prý téměř stoprocentně. "Iva se obléká dobře, a když příležitostně nejsem úplně nadšený, tak jí to řeknu," svěřil Pokorný. "Na to si dobře vzpomínám. Vyčetl mi krajkový rolák," smála se Iva.

Reklama

Další články

Načítám