Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to zvláštní, ale vše nasvědčuje tomu, že do vily VyVolených se nově nastěhovala údajně polepšená hříšnice, která přitom prý nepěkně hřeší dál. Padesátiletá čarodějka Zdeňka Regina Soukupová podle mnohých kopíruje identitu mnohem proslulejší věštkyně Ivany Reginy Kupcové Sádlové, po níž se má v mnohém opičit. Zdeňko, není to hloupé?

Zdeňka tvrdí, že je bývalá zlounka a že na lidi používala černou magii. Tu prý opustila před dvanácti lety a dnes je údajně čistá jako lilie. Jenže trošičku to vypadá na to, že se chce vydávat za „profláklejší“ kolegyni Ivanu Reginu. A to není úplně košer.

„Skutečně se do Ivany stylizuje. Stejně jako ona tvrdí, že vykládá třicet let karty, snaží se mít podobně vlasy i brýle, všechno jako by od Ivany Reginy okopírovala. Není divu, že si je lidé pletou,“ řekl Super.cz člověk obeznámený se světem českých kartářek, vědem a sem tam i bab jag.

Nebylo by se co divit, kdyby Ivana Regina, v branži vážená dáma, vnímala záměnu s méně proslulou kolegyní jako skandál a velkou ostudu pro svou vlastní živnost.

Obě ženy svorně působily jako věštkyně na Primě. „Jenže je v nich rozdíl v tom, že Ivana Regina na obrazovce působila šest let, zatímco tahle Regina sotva šest neděl,“ dodal náš zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám