Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř dva roky se dařilo tanečníkovi Casperu Smartovi (26) udržel si srdce krásné a žádoucí Jennifer Lopez (54). Jejich vztah bralo mnoho lidí kvůli osmnáctiletému věkovému rozdílu s rezervou, ale postupem času mladého tanečníka začali respektovat, a to hlavně v době, kdy JLo mládla před očima a na přetřes se dostaly i možné zásnuby.

Casperovo velké plus bylo i to, že si vytvořil pouto se zpěvaččinými dvojčaty Emmou a Maxem. Lopez jej ale mohla postupně vidět spíš jako jejich staršího bratra, než sobě rovného partnera.

Dvojice se již několik týdnů neobjevila společně na žádné společenské akci.

Zdroj blízký Lopez spekulace potvrdil: „Jennifer si střeží soukromí a vztah, ale přiznala, že se mezi nimi vytratila jiskra.“

„Bylo pro ni těžké ignorovat, když jí hlava říkala, že s Casperem to není napořád. Teď už to samé říká i její srdce. Jsou každý v jiné životní fázi a Jennifer chce mít jistotu, že už nebude opakovat chyby, které udělala v minulosti,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám