Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

John Galliano má svou Kate Moss (50), Alexander McQueen měl Daphne Guinness, Karl Lagerfeld má Baptistu Giacobiniho a Beata Rajská Veroniku Procházkovou (37).

Neexistuje snad jiná česká modelka, která by se v kolekcích objevovala tak často jako právě druhá vicemiss České republiky pro rok 2007. Manželka hokejisty Milana Procházky se poprvé objevila v kolekci Beaty Rajské v sezoně podzim, zima 2012/2013. O rok později měla v kampani Popelka také své místo po boku krátkovlasé Miss Gábiny Kratochvílové (34) a v poslední módní řadě známé české návrhářky, nesoucí název Bod vzletu, rovněž nechybí.

Beata Rajská sama říká, že Veronika Procházková je silným koněm jejích kolekcí. „Mám ji ráda nejenom jako modelku, ale i jako holku, se kterou se ráda potkám a popovídám si s ní.“

Veronika Procházková, za svobodna Chmelířová, nám prozradila, že je velmi hrdá na to, že je součástí projektu. „Pamatuju se na dobu, kdy jsem na dálnici obdivovala billboardy s její kampaní a teď na nich jsem já, je to pro mě splněný sen. Jsem pyšná, že můžu být součástí tak úspěšné značky. Zároveň ale pokaždé cítím velkou zodpovědnost," říká modelka a jedním dechem dodává: „V zákulisí jejího týmu navíc panuje pohodová přátelská atmosféra, jsme „její holky", nejsme jen „ramínka na šaty“, ale rozebíráme spolu věci i z našeho soukromí, to pak bývá teprve sranda.“

Kromě Procházkové se ve zmíněné kampani objeví také Zuzana Rosáková, o čemž jsme vás již informovali.

Reklama

Další články

Načítám